NOTIVID

NOTIVID is een communicatieplatform waarop gebruikers eenvoudig en veilig content met notities kunnen uitwisselen en delen.

Het overzetten van bestanden op usb-sticks of bestanden online versturen behoort tot het verleden. Het platform is beveiligd volgens de NEN 7510 norm, de norm voor informatiebeveiliging binnen de zorgsector. De privacy van u en uw klant is veilig in de Cloud van NOTIVID. 

NOTIVID in het onderwijs

NOTIVID heeft bewezen een waardevolle tool te zijn voor studenten van pabo-opleidingen en startende leerkrachten, maar kan bij talloze opleidingen worden ingezet. Studenten maken tijdens lessen of stage video’s en voegen die toe aan NOTIVID, het online platform. De student kan zijn video direct delen met zijn mentor of medestudenten en feedback vragen. 

NOTIVID in de zorg

NOTIVID is een nuttige tool voor zorginstellingen en organisaties waar analyse op gedrag wordt toegepast. Met NOTIVID worden video’s opgenomen en de opnames bewaard binnen de beveiligde omgeving volgens de NEN 7510 norm. De video’s kunnen worden voorzien van notities om deze vervolgens te delen met een cliënt, patiënt of collega.

notivid en beeldbegeleiders

Voor beeldbegeleiders is NOTIVID een praktisch en betaalbaar hulpmiddel dat ondersteunt bij het opnemen en analyseren van beeldmateriaal via een beveiligde verbinding. Met de handige notitiefunctie kunnen beeldbegeleider en docent waarnemingen en feedback met elkaar delen tijdens intervisie en op afstand.


Wilt u kennis maken met NOTIVID?